proiect-logo-bimobil-mercur

Program:

Luni – Sâmbătă: 11:00 – 19:00
Duminică: 10:00 – 14:00

Contact:

WEBSITE:

Bismobil Kitchen

De 9 ani creăm cu entuziasm și pasiune bucătării personalizate în Republica Moldova.
Cu toată priceperea și dăruirea noastră oferim ce avem noi mai de preț în întreaga lume!
Aici vei găsi un sortiment larg de bucătării inedite. Astfel, poți înțelege ce model se va potrivi casei sau apartamentului tău.

Beneficiezi de :

  • Proiect Personalizat : Îți creăm un design de bucătărie unic, așa cum îți dorești, cu soluții pentru toate provocările spațiului tău.
  • Flexibilitate: Tu ești cel care modelează prețul bucătăriei ca pe un Lego.
  • Economie de energie si timp : Îți punem la dispoziție un sistem de control centralizat și o echipă întreagă de specialiști, care se vor ocupa de bucătăria la comandă.
  • Precizie: Fiecare proiect de bucătărie este verificat de cel puțin 4 specialiști: proiectant, designer, tehnician, art-director.
  • Expertiza: Doar în ultimii 3 ani am creat peste 3000 proiecte de bucătării și am realizat peste 2000 de bucătării mici, mari, moderne, clasice și neoclasice.
  • Siguranta bucatariilor noastre: Primești 5 ani garanție și servicii super rapide de înlăturare a oricăror neconformități.

 

Astăzi, echipa numără peste 300 de membri, mai mult de 3000 de bucătării instalate, cu showroom-uri în Moldova, România, Bulgaria, Spania și Rusia.

 

Planuri de viitor:

Pentru a aduce bucătăria mult visată în casele a cât mai multor familii, am setat un plan ambițios: să deschidem peste 1000 de showroom-uri în toată Europa, până în 2030.