homelux-mercur-ploiesti

Program:

Luni – Sâmbătă: 10:00 – 20:00
Duminică: 10:00 – 18:00

Contact:

Website:

Homelux

Ce înseamnă Homelux

Un magazin pentru toată lumea și pentru cei care își decorează casele, dar și pentru cei pasionați de amenajarea locuințelor sau a spatiilor HoReCa – un magazin specializat în mobilă și decorațiuni! Comercializăm o gama largă de mobilier și decorațiuni cu prețuri accesibile pentru toată lumea. Avem în portofoliu peste 20.000 de articole listate din categoriile mobilă, textile, corpuri de iluminat, decorațiuni, electrocasnice.

 

Viziunea Homelux

Oferim clienților noștri produse care îmbunătățesc confortul de acasă, ajutandu-i își găsească și și dezvolte stilul de design și amenajare preferat! Știm cât de important este ai parte de confort și relaxare acasă, așa vrem te inspiram iți creezi acest confort cu produse diverse, pe stilul tău, de buna calitate și la un preț accesibil.

 

Misiunea Homelux

Homelux aduce confortul în casele românilor prin diversitate și stil. Când alegem produsele pentru magazinele Homelux, alegem calitatea, prețul accesibil, diversitatea, dar și stilul de amenajare din care pot face parte acele produse. Astfel tu iți poți crea designul de vis pentru căminul tău.

 

Valorile Homelux

Credem în Design, credem în utilitate, credem în calitate. Ne respectăm clienții și îi dorim aproape de noi în fiecare moment. Suntem profesioniști. Ne prețuim angajații și îi sprijinim se dezvolte.